Souschef (vast dienstverband):

Samen met de Chef-Zaakvoerder, werk je in de keuken om de heerlijkste gerechten klaar te maken.

Je staat in voor de voorbereiding (mise-en place) en afwerking van de gerechten en staat de chef bij voor alle keukenactiviteiten.

Op termijn ben je in staat om de Chef te vervangen bij zijn afwezigheid.

Je hebt een passie en kennis van verse producten en de nieuwste kooktechnieken en je bent actief betrokken bij het samenstellen van de kaart.

Keukenmedewerkers (flexi en vast dienstverband):

Samen met de Chef-Zaakvoerder en de Souschef , werk je in de keuken om de heerlijkste gerechten te bereiden.

Je staat in voor de voorbereiding (mise-en place) en afwerking van de gerechten en staat de (sous-)chef bij voor alle keukenactiviteiten.

Je hebt een passie en kennis van verse producten en interesse in de nieuwste kooktechnieken.


Afwassers (flexi en vast dienstverband):

Onder leiding van de Chef draag je de verantwoordelijkheid van de afwas en spring je in de keuken bij wanneer nodig. Je werkt door alle drukte heen.

Je wast de potten, pannen en servies en zorgt voor propere borden en bestek en voert verschillende belangrijke onderhoudstaken uit bij Besjamel.

Je kan zelfstandig werken en je hebt kennis van de Nederlandse taal.